Produsen Kain Kawat Tenun

Dashang fokus kanggo nyedhiyakake solusi filtrasi lan skrining industri kanggo para pelanggan

Kabel Lokakarya Gambar
-Bengkel Tenun Mesh
-Kain Kawat Processing jero

Hebei Da Shang Wire Mesh Products Co., Ltd. dununge ing Anping County, Provinsi Hebei, minangka pabrikan sing spesialisasine produksi wire mesh. Saiki, kita duwe rong lokakarya produksi (lokakarya produksi kawat stainless steel lan bengkel bolong anyaman logam), kanthi luwih saka 100 set tenunan bolong, peralatan uji produksi, 80% yaiku mesin NC kanthi otomatisasi lan teknologi canggih. , lan nyedhiyakake macem-macem spesifikasi produk.

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki