Babagan Kita

Profil Perusahaan

Hebei Da Shang Wire Mesh Products Co., Ltd. dununge ing Anping County, Provinsi Hebei, minangka pabrikan sing spesialisasine produksi wire mesh. Saiki, kita duwe rong lokakarya produksi (lokakarya produksi kawat stainless steel lan bengkel bolong anyaman logam), kanthi luwih saka 100 set alat tenun bolong lan peralatan uji produksi, 80% yaiku mesin CNC kanthi otomatisasi lan teknologi canggih. , lan nyedhiyakake macem-macem spesifikasi produk.

Produk utama kami yaiku stainless steel anyaman kawat bolong (SS304 , SS304L , SS316 , SS316L , SS410 , SS410L , SS430), bolong kawat baja karbon rendah, bolong kawat tembaga, bolong kawat tembaga, bolong kawat tembaga fosfor, bolong kawat nikel, kawat monel bolong lsp. Jinis tenun utama yaiku tenunan polos, tenun twill, tenun dutch polos, tenun dutch twill, tenun dutch terbalik dll. Produk liyane kayata bolong kawat crimped, bolting kain, layar filter, disc wire mesh dll bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

-Generasi tenaga energi anyar:

Bolong kawat nikel utamane digunakake kanggo ngasilake tenaga energi anyar, utamane kanggo elektrolisis.

-Konversi katalitik telung cara:

Jaringan kawat bahan khusus dawa luwih saka 1000 meter digunakake kanggo konverter katalitik telung arah.

-Elemen filter hidrolik:

Epoxy dilapisi wire mesh minangka lapisan dhukungan elemen filter hidrolik luwih ramah lingkungan lan ekonomis.

-Elemen Filter Daun Tekanan:

Bolong kothak stainless steel lan bolong kawat tenun dutch digunakake kanggo filter vane. Bahan utama yaiku 304316l, 316L, 904L, lan liya-liyane bisa disedhiyakake ing kumparan utawa miturut kebutuhan pelanggan.

Pipa kontrol Pasir:

Bolong kawat kothak stainless steel lan bolong kawat anyaman dutch digunakake kanggo pipa kontrol pasir. Miturut piranti lunak sing digawe dhewe, kita bisa ngrancang spesifikasi bolong.

-Kemas konstruksi:

Bolong kawat persegi digunakake kanggo kemasan terstruktur, dawane bisa nganti 1000 meter, lan uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

DS sertifikasi ISO9001-2008, lan duwe proses kontrol kualitas sing sampurna. Ing proses produksi, limang faktor utama sing mengaruhi kualitas produk, kalebu manungsa, mesin, bahan, metode lan lingkungan, dikontrol kanthi ketat lan mbukak liwat saben tautan produksi. Kualitas produk cocog karo standar internasional. DS negesake "Kain kabel sing apik bisa ngomong lan Saben bolong kudu regane". Kita mikir manawa analisis komposisi bahan kimia, sifat fisik lan kontrol toleransi penting banget lan bisa mbantu kain kabel kanggo nuduhake kinerja sing paling apik ing panggunaan pelanggan lan uga ing kahanan operasi sing angel.

Budaya Perusahaan Hebei Da Shang Wire Mesh

Fokus karo customer- kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan kanthi maksimal, dadi perusahaan wire mesh sing paling berpengaruh lan terkenal ing omah lan luar negeri

Terus kerja keras - nggawe kemungkinan kanggo pelanggan

Inovasi teknologi terus-terusan lan perbaikan layanan kanggo ningkatake daya saing perusahaan

Personnel based- Nggawe rega kanggo pelanggan lan perusahaan kanthi milih lan nglatih karyawan sing apik banget

Adhedhasar perusahaan lan insinyur kita, nuntun kabutuhan pelanggan, nggabungake pangembangan produk lan teknologi kanthi terus-terusan, Hebei Da Shang Wire Mesh terus-terusan ngapikake aplikasi peralatan ing lapangan sing gegandhengan. Kangge, Hebei Da Shang Wire Mesh nggawe pelatihan rutin kanggo personel kita, nggawe rapat teknis rutin karo mitra kita, terus ningkatake katrampilan pribadi perusahaan lan ningkatake hubungan kerja sama karo mitra. Liwat proses iki, Hebei Da Shang Wire Mesh bisa nambah layanan kanggo para pelanggan kanthi terus-terusan.

 

DS nduweni komitmen kanggo ngladeni pelanggan minangka basis, kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan terus-terusan, kanggo mbantu pelanggan nyuda biaya, lan nyedhiyakake kualitas, layanan, lan rega sing paling kompetitif. Kanggo masalah pamisahan industri lan filtrasi, hubungi +86 318 7563319 / 7521333. DS wire mesh mesthi kasedhiya ing layanan sampeyan.


Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki