Kain Kuningan Mesh Kuningan

Kain Kuningan Mesh Kuningan

Katrangan singkat:

Kuningan minangka campuran tembaga lan seng kanthi kemampuan kerja, korosi lan resistensi nyandhang nanging konduktivitas listrik sing kurang apik. Seng ing tembaga nyedhiyakake resistensi abrasi lan nambah kekuatan tarik sing luwih dhuwur. Kajaba iku, uga nyedhiyakake kekerasan sing luwih dhuwur yen dibandhingake karo tembaga. Kuningan minangka paduan adhedhasar tembaga sing paling larang lan uga bahan umum kanggo bolong tenunan. Jenis tembaga sing paling umum digunakake kanggo tenunan kawat tenun kalebu kuningan 65/35, 80/20 lan 94/6.


Detail Produk

Tag Produk

Analisis karakteristik materi

AISI

DIN

Bobot

Multiplikator

Maks .emp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pelarut

Banyu

Kuningan 65/35

2.0321

1.082

200

-

o

-

o

ORA

Kuningan 80/20

2.0250

1.102

200

-

+

-

+

*

ORA—— ora tahan * —— tahan

+ —— resistensi moderat ○ —— resistensi winates

SPESIFIKASI

Bolong No.

Kawat Diam./MM

APERTUR / MM

Area Terbuka
%

Bobot
kg / sqm

2x2

1.5

11.2

77.77

2.250

3x3

1.5

6.97

67.72

3,375

4x4

1,25

5.1

64,50

3.125

5x5

1

4.08

64,50

2,500

6x6

0,8

3.43

65,75

1.920

8x8

0,7

2.48

60,82

1,960

10x10

0,6

1,94

58.34

1,800

12x12

0,4

1,72

65,82

0,960

12x12

0,6

1,52

51,41

2.160

14x14

0,3

1,51

69,60

0,630

16x16

0,25

1.34

71.03

0,500

18x18

0,3

1.11

61.97

0,810

20x20

0,3

0,97

58.34

0,900

25x25

0,3

0,72

49,83

1.125

30x30

0,23

0,62

53.20

0,794

40x40

0,2

0,44

47,27

0,800

50x50

0,2

0,31

36,95

1.000

60x60

0,15

0,27

41.33

0,675

80x80

0,12

0,2

39,06

0,576

100x100

0,1

0,154

36.76

0,500

120x120

0,081

0,131

38.18

0,394

150x150

0,061

0,108

40,84

0,279

160x160

0,061

0,098

37,99

0,298

180x180

0,051

0,09

40,74

0,234

200x200

0,051

0,076

35,81

0,260

image3
image5
image2
image4
image1
image6

Jinis nenun: nenun polos, tenunan twill

Jembar kuningan kawat kain bolong: 0,5-2 m (bisa disesuaikan).

Dawane tembaga kawat kain bolong: 10-50 m (bisa disesuaikan).

Bentuk bolongan: alun-alun, persegi panjang.

Werna: emas.

Fsifat: resistansi korosi sing apik lan resistensi abrasi, resistensi ketegangan sing unggul, gaya lentur, resistensi abrasi lan kekuatan tarik, lsp . Bolong cilik, bolong luwih gedhe, lan kinerja filtrasi banyu luwih apik.

Lamaran:
1. 60 ~ 70 bolong kanggo nggawe kertas koran lan kertas cetak
2. 90 ~ 100 bolong kanggo nulis kertas
3. Saring kabeh jinis partikel, bubuk, lempung porselen, kaca, cetakan porselen, cairan filter, gas, lan tameng ruangan komputer.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki