Hubungi Kita

Hebei Da Shang Wire Mesh Products Co., Ltd.

Alamat

No.13 Hongqi West Str. Kabupaten Anping,

Provinsi Hebei, China. 053600

Telpon

0086 318 7563319

0086 18632807688

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki