Kain Wire Mesh Tembaga (Wire Mesh Shielded)

Kain Wire Mesh Tembaga (Wire Mesh Shielded)

Katrangan singkat:

Tembaga minangka logam alus, alus lan mulur kanthi konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur banget. Yen wis suwe saya suwe udhara, reaksi oksidasi alon bakal digawe dadi lapisan oksida tembaga lan luwih bisa nambah resistansi korosi tembaga. Amarga regane regane larang, tembaga dudu bahan umum kanggo anyaman kabel bolong.


Detail Produk

Tag Produk

Analisis karakteristik materi

AISI

DIN

Bobot

Multiplikator

Maks .emp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pelarut

Banyu

Tembaga

2.0060

1.133

100

O

O

-

+

O

ORA—— ora tahan * —— tahan
+ —— resistensi moderat ○ —— resistensi winates
SPESIFIKASI

Bolong No.

Kawat Diam./MM

APERTUR / MM

Area Terbuka
%

Bobot
kg / sqm

2x2

1.5

11.2

77.77

2.250

3x3

1.5

6.97

67.72

3,375

4x4

1,25

5.1

64,50

3.125

5x5

1

4.08

64,50

2,500

6x6

0,8

3.43

65,75

1.920

8x8

0,7

2.48

60,82

1,960

10x10

0,6

1,94

58.34

1,800

12x12

0,4

1,72

65,82

0,960

12x12

0,6

1,52

51,41

2.160

14x14

0,3

1,51

69,60

0,630

16x16

0,25

1.34

71.03

0,500

18x18

0,3

1.11

61.97

0,810

20x20

0,3

0,97

58.34

0,900

25x25

0,3

0,72

49,83

1.125

30x30

0,23

0,62

53.20

0,794

40x40

0,2

0,44

47,27

0,800

50x50

0,2

0,31

36,95

1.000

60x60

0,15

0,27

41.33

0,675

80x80

0,12

0,2

39,06

0,576

100x100

0,1

0,154

36.76

0,500

120x120

0,081

0,131

38.18

0,394

150x150

0,061

0,108

40,84

0,279

160x160

0,061

0,098

37,99

0,298

180x180

0,051

0,09

40,74

0,234

200x200

0,051

0,076

35,81

0,260

image2
image1
image3

Fitur: Mesh kawat tembaga duwe konduktivitas listrik sing apik, kinerja transfer panas, non-magnetik, resistansi korosi, lan resistensi nyandhang.

Jinis nenun: nenun polos, tenunan twill

Jembar kain bolong kawat kuningan: 0,5-2 m (bisa disesuaikan).

Dawane kain bolong kawat kuningan: 10-50 m (bisa disesuaikan).

Bentuk bolongan: alun-alun, persegi panjang.

Werna: abang

Fungsi:

1: Perlindhungan radiasi elektromagnetik, kanthi efektif ngalangi gelombang gelombang elektromagnetik kanthi efektif ing awak manungsa.

2: Gangguan elektromagnetik Shield kanggo njamin operasi peralatan sing normal.

3: Nyegah kebocoran elektromagnetik lan kanthi efektif nglindhungi sinyal elektromagnetik ing jendela tampilan.

 Area aplikasi:

1: Bagian sing butuh proteksi elektromagnetik transparan utawa proteksi radiasi elektromagnetik; kayata tameng jendela tampilan instrumen.
2: Proteksi elektromagnetik utawa proteksi radiasi elektromagnetik lan bagean liyane sing butuh ventilasi; kayata sasis, lemari, windows ventilasi, lsp.
3: Tameng elektromagnetik utawa radiasi gelombang elektromagnetik ing tembok, jubin, langit-langit, lsp; kayata laboratorium, ruangan komputer, ruangan saiki sing kuwat lan ringkih, lan stasiun radar.
4: Kawat lan kabel, gangguan anti-elektromagnetik, duwe peran protèktif ing tameng elektromagnetik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki