Cresh Wire bolong

Cresh Wire bolong

Katrangan singkat:

Cbolong kawat rimped digawe saka diameter kawat wiwit 1,5mm nganti 6 mm. Ing proses pra-crimping, kawat kawitan kawangun (crimped) ing mesin presisi nggunakake rotary dies sing persis nemtokake jarak kabel. Iki njamin manawa kabel dikunci kanthi kuat ing prapatan. Kabel pra-crimped banjur dipasang ing mesin perakitan layar sing dirancang khusus (alat tenun). Jinis crimping nemtokake jinis nenun. ISO 4783/3 nggambarake jinis tenunan standar.


Detail Produk

Tag Produk

Nalika area mbukak penting, crimps ekstra ing antarane prapatan menehi tenunan sing luwih kaku lan nyedhiyakake kunci lan kenceng kanggo kabel entheng gegayutan karo bukaan gedhe.

Amarga proses crimping, bolong duwe bukaan sing akurat banget lan konsisten lan ditenun sawise crimping. Biasane luwih disenengi kanggo layar geter lan aplikasi liyane sing ukurane kritis. Bisa digunakake kanggo windows, partisi, panggang daging lan ayak tepung utawa layar tambang.

Cara nenun:

* Jinis Double Crimp-Konvensional sing umum. Digunakake ing endi bukaane cukup sithik dibandhingake karo diameter kawat.
* Crimping-Locked mung digunakake ing spesifikasi kasar kanggo njaga akurasi tenunan sajrone urip layar, ing endi bukaane gedhe babagan diameter kawat.;
* Crimping top-flat-Biasane diwiwiti ing 5/8 ″ (15.875 mm) bukaan lan luwih gedhe. Nyedhiyakake umur tahan abrasif sing dawa, amarga ora ana proyeksi sing bisa digunakake. Nawakake resistensi paling sithik kanggo aliran. Uga misuwur banget ing aplikasi arsitektur lan struktural tartamtu ing papan sing apik ing sisih siji.;
* Inter Crimp-Digunakake kanthi tenunan kawat sing luwih entheng kanggo nyedhiyakake stabilitas sing luwih gedhe, nyenyet tenunan lan kaku maksimal. Umum banget ing bolong bolong luwih gedhe saka 1/2 ″ (12,7 mm).
Aplikasi:

Produk bolong kawat tugas berat biasane digunakake minangka layar ing pertambangan, pabrik batu bara, konstruksi utawa industri liyane.

Jaring kawat crimped tipe cahya bisa digunakake kanggo panggang, wujude bisa bunder, kothak, kurva lan liya-liyane. Iki digunakake kanggo manggang panganan utawa daging, lan tahan panas, resistansi korosi, tanpa rasa, tanpa rasa lan trep kanggo ditangani.

d2f8ed5d-300x214

Fitur Crimped Wire Mesh

-Kuwasa sing dhuwur

-Struktur kaku

-Tahanan abrasi dhuwur

-Gampang dipasang

-Gampang dipotong supaya pas

Bahan kanggo Crimped Wire Mesh

-Baja bijih

-Baja karbon dhuwur

-Baja galvanis

-Saja baja

-Copper

-Brass


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki