Layar Filter Silinder

Layar Filter Silinder

Katrangan singkat:

Layar saringan silinder digawe saka layar silinder tunggal utawa multilayer ing pinggiran gandheng utawa pinggiran paduan aluminium. Tahane lan kuwat supaya layar luwih efektif kanggo ekstrusi polimer kaya poliester, poliamida, polimer, plastik sing ditiup, Pernis, cat.

Layar saringan silindris uga bisa digunakake minangka saringan kanggo misahake pasir utawa partikel alus liyane saka banyu ing industri utawa irigasi.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: stainless steel, kawat galvanis, kawat besi.

Jinis: lapisan silinder dawa, cendhak, siji utawa multilayer kasedhiya.

Ujung: pinggiran gandheng utawa pinggiran campuran paduan aluminium.

image2
image5
image3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki