Epoxy Coated Filter Wire bolong

Epoxy Coated Filter Wire bolong

Katrangan singkat:

Epoxy dilapisi kabel wire mesh utamane kalebu kabel baja biasa sing ditenun lan dilapisi bubuk resin epoksi kanthi proses penyemprotan elektrostatik kanggo nggawe bahan iki tahan korosi lan asam. Mesh kawat dilapisi epoksi biasane digunakake minangka lapisan dhukungan kanggo nyaring sing ngganti bolong kawat galvanis lan cocog amarga stabilitas struktur uga kemampuan, minangka bagean utama filter. Biasane warna lapisan epoksi ireng, nanging kita uga bisa menehi warna miturut sarat sampeyan, kayata abu-abu, putih, biru, dll. Mesh epoxy dilapisi bolong sing kasedhiya ing gulung utawa Cut menyang loreng. Kita mesthi komitmen kanggo nawakake epoxy dilapisi bolong kanthi ekonomi, ramah lingkungan lan awet kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Panggunaan: Produk Epoxy Coated Wire Mesh biasane digunakake ing elemen filter kanggo lapisan dhukungan.

1. Elemen saringan pamisahan minyak lan banyu

2. Elemen filter udara (Filter udara otomatis)

3. Elemen filter pemisahan cairan padhet

4. Elemen filter hidrolik

5. Elemen saringan minyak

Epoxy Coated Filter Wire mesh (3)
Epoxy Coated Filter Wire mesh (2)
Epoxy Coated Filter Wire mesh (1)

Epoxy dilapisi bolong uga bisa digunakake minangka layar serangga kanggo windows lan lawang. Iki digunakake kanggo nolak lalat, lemut, serangga lan serangga liyane ing hotel, bangunan lan omah.

Kaluwihan :

Bobot entheng.

Dhuwur tarik.

Elongasi dhuwur.

Anti karat lan karat.

Ventilasi sing apik banget.

Gampang dicuci lan diresiki.

Material: Plain Steel Wire Mesh, Stainless Steel Wire Mesh lan Aluminium Alloy Wire Mesh

Werna: Umume abu-abu peteng lan ireng, warna liyane bisa dipesen

Gaya anyaman: Tenun Plain

Bolong: 16 × 16, 18 × 16, 18 × 18, 18 × 14, 26x 22,24 × 24,30 × 30. Kita uga bisa nindakake spesifikasi liyane miturut sarat sampeyan.

Jembar Gulung: 0,58 m, 0,754 m, 0,876 m, 0,965 m, 1,014 m, 1,05 m, 1,1 m, 1,22 m, 1,25 m lsp

Panjang Gulung: 10-300m

Rincian Kemasan: kertas kraft njero, kain plastik njaba, dilebokake ing palet kayu utawa wadhah

Wektu Pengiriman: 7 dina kanggo bahan stok


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki