Unsur Filter

Unsur filter stainless steel minangka salah sawijining elemen filter industri sing paling umum digunakake amarga ketahanan karat sing apik lan kinerja filtrasi sing apik banget. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi filtrasi, kayata bahan kimia, cairan viskositas dhuwur lan industri panganan & minuman.

Miturut konstruksi elemen filter, kita duwe elemen filter lipet & silinder kanggo pilihan sampeyan kanggo nyukupi kebutuhan filtrasi.

Unsur Filter


Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki