Filter / Paket Wire Mesh Nyaring

Filter / Paket Wire Mesh Nyaring

Katrangan singkat:

Kawat saringan mdisk esh (kadang diarani layar kemasan utawa disk filter) digawe saka sheet kawat logam sing ditenun utawa disinter. Cakram bolong kawat kualitas kasedhiya ing macem-macem bahan logam lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, gaya, lan kekandelan kanggo aplikasi apa wae. Produk kami kuat, awet, fungsional, lan serbaguna.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan bolong kawat sing kasedhiya kalebu:

Kuningan, Gangsa, Tembaga, Galvanis, Baja Polos, Sinter, Cakram Baja tahan karat, Cakram Tahan Las.

Wangun: Babak, Oval, Kothak, Persegi Panjang, Segitiga, lsp

Ukuran: Disesuaikan minangka sarat

Lapisan layar: Single, Double, Multi-layer

Cakram bolong kawat: kanggo disk filter layar bolong siji, pindho utawa multi-lapisan, kita bisa nyawiji kanthi nutupi pinggiran. Bahan pinggiran umum yaiku lembaran stainless steel, sheet kuningan, sheet aluminium, karet, plastik, lsp.

Tanpa pinggiran: kanggo disk filter bolong, multi-lapisan, kita bisa nggabungake kanthi ngelas, nggunakake teknologi liyane. Kanggo disc bolong kawat lapisan siji, biasane, ora prelu dilas utawa disinter, lan disk filter layar bolong bisa digunakake langsung.

Kita nggunakake biji premium saka stainless steel kanggo nyegah kontaminasi ing massa cair nalika menehi bahan prawan murni ing ekstrusi ing endi ing pelek logam minangka gasket kanggo nyegah bocor. Kita uga nawakake paket filter kasebut ing spesifikasi sing disesuaikan karo spesifikasi saben klien.

Aplikasi:

Disc wire mesh disc digunakake kanggo karet, plastik, minyak bumi, bahan kimia, cahya, obat-obatan, metalurgi, mesin, nggawe kapal, panganan (kaya disk filter kopi, layar saringan pengganti pers Prancis), layar sprouting, tikar kasa penutup anggur lan liya-liyane tutup kasa wis mbukak supaya barang sampeyan bisa ambegan, lan nglindhungi barang sampeyan saka kabeh hama lan partikel udara, lan industri liyane. Disk filter uga cocog kanggo skrining gandum lan minyak, nyaring saringan udara kanggo mobil, ngurut kanggo distilasi, nyerep, penguapan.

image2
image3
image11

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki