Filter Wire Mesh Screen

Filter Wire Mesh Screen

  • Filter Wire Mesh Discs/Packs

    Filter / Paket Wire Mesh Nyaring

    Kawat saringan mdisk esh (kadang diarani layar kemasan utawa disk filter) digawe saka sheet kawat logam sing ditenun utawa disinter. Cakram bolong kawat kualitas kasedhiya ing macem-macem bahan logam lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, gaya, lan kekandelan kanggo aplikasi apa wae. Produk kami kuat, awet, fungsional, lan serbaguna.

  • Cylindrical Filter Screen

    Layar Filter Silinder

    Layar saringan silinder digawe saka layar silinder tunggal utawa multilayer ing pinggiran gandheng utawa pinggiran paduan aluminium. Tahane lan kuwat supaya layar luwih efektif kanggo ekstrusi polimer kaya poliester, poliamida, polimer, plastik sing ditiup, Pernis, cat.

    Layar saringan silindris uga bisa digunakake minangka saringan kanggo misahake pasir utawa partikel alus liyane saka banyu ing industri utawa irigasi.

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki