Filter Daun

Filter godhong, uga dikenal minangka godhong saringan, minangka bagean penting saka pembuluh tekanan kanthi godhong saringan permanen kanggo filtrasi cair & padhet. Digawe saka konstruksi stainless steel, godhong penyaring biasane digawe saka 5 lapisan kain filter tenunan saka stainless steel digawe saka ukuran kawat sing beda miturut panjaluk sampeyan. Umume, ana 2 lapisan bolong saring alus, 2 lapisan bolong dhukungan lan 1 bolong got. Banjur, 5 lapisan kasebut dicekel pigura bunder kanggo mbentuk godhong saringan lengkap.

Godhong penyaring diwenehake kanthi klompok kanggo nambah area filtrasi saringan godhong, saengga bisa nambah tingkat filtrasi lan kejelasan produk. Godhong saring bisa digawe kanthi macem-macem ukuran lan macem-macem ukuran kanggo nyukupi kebutuhan spesifik saringan godhong tekanan

Filter Daun


Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki