Monel anyaman kabel bolong

Monel anyaman kabel bolong

Katrangan singkat:

Bolong kawat anyaman monel minangka bahan paduan adhedhasar nikel kanthi ketahanan korosi sing apik ing banyu laut, pelarut kimia, klorida amonia sulfur, hidrogen klorida, lan macem-macem media asam.

Mesh kawat anyaman Monel 400 minangka jinis bolong padatan tahan korosi kanthi dosis gedhe, aplikasi jembar lan kinerja komprehensif sing apik. Iki nduweni ketahanan karat sing apik ing media asam hidrofluorat lan gas fluor, lan uga tahan korosi sing apik kanggo pewarna konsentrasi panas. Sanalika, tahan karat saka solusi netral, banyu, banyu segara, udara, senyawa organik, lsp. Fitur penting saka bolong paduan yaiku umume ora ngasilake retakan korosi stres lan kinerja pemotongan sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Medium asam: bolong kawat tenunan monel400 tahan korosi ing asam sulfat kanthi konsentrasi kurang saka 85%. Monel400 wire mesh minangka salah sawijining bahan penting sing tahan asam hydrofluorik.

Korosi banyu: Layar bolong anyaman Monel400 tahan resistansi korosi sing kuwat ing kahanan korosi banyu, lan korosi pluit lan korosi stres arang ditemokake, lan tingkat korosi kurang saka 0,025mm / a.

Korosi suhu dhuwur: Suhu tinggi bolong kawat tenunan Monel400 bisa terus digunakake ing udhara umume udakara 600 ℃. Ing kukus suhu dhuwur, tingkat korosi kurang saka 0,026mm / a.

Area aplikasi Skop Aplikasi Woven Layar Monel400 yaiku:

Monel woven wire mesh (3)
Monel woven wire mesh (1)
Monel woven wire mesh (2)

1. Pipa banyu mulus lan pipa uap ing pembangkit listrik

2. Penukar banyu laut lan penguap

3. Lingkungan asam sulfat lan asam klorida

4. Penyulingan minyak mentah

5. Pompa poros lan baling-baling peralatan sing digunakake ing banyu segara

6. Industri nuklir digunakake kanggo ngasilake peralatan kanggo ekstraksi uranium lan pamisahan isotop

7. Pabrik pompa lan katup sing digunakake kanggo produksi peralatan asam klorida.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki