Warta

  • Do you know the major functions of metal screen

    Apa sampeyan ngerti fungsi utama layar logam?

    Layar logam duwe patang fungsi ing ngisor iki: Screening: umume digunakake kanggo partikel padhet, bubuk lan skrining ing metalurgi, batu bara, karet, minyak bumi, industri kimia, apotek, mobil, keramik, kaca lan industri liyane. Perlindhungan: umume digunakake kanggo konstruksi sipil, ...
    Waca liyane
  • Where is steel wire mesh widely used

    Ngendi bolong kawat baja digunakake?

    Bolong kawat baja akeh digunakake, utamane ing tembok bangunan, mula kepiye carane nginstal peralatan kasebut. Sing pertama yaiku nyelehake papan sing diekstrusi ing lemah, lan banjur layake lapisan kertas foil aluminium sing reflektif ing sisih kasebut. Pungkasane, bolong kawat baja dilebokake, banjur pipa lan kabel lai ...
    Waca liyane
  • Composite steel bars for the infrastructure of the future | World of Composites

    Batang baja komposit kanggo infrastruktur mbesuk | World of Composites

    GFRP ngilangi risiko korosi lan nambah daya tahan beton bertulang kaping papat kanggo memenuhi tuntutan mbesuk nalika lalu lintas, urbanisasi lan cuaca ekstrem nambah. #insidemanufaktur # frprebar # Infrastruktur Proyek rebar GFRP paling gedhe. Udakara 11.000 kilometer reba GFRP ...
    Waca liyane

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki