Warta

Apa sampeyan ngerti fungsi utama layar logam?

Layar logam duwe patang fungsi ing ngisor iki:

Screening: umume digunakake kanggo partikel padhet, bubuk lan skrining ing metalurgi, batu bara, karet, minyak bumi, industri kimia, apotek, mobil, keramik, kaca lan industri liyane.

Perlindhungan: umume digunakake kanggo pambangunan sipil, akeh semen, golek pitik, bebek, angsa, terwelu lan pager kebon binatang. Perlindhungan peralatan mekanik, pager dalan gedhe, pager stadion, sabuk pelindung sabuk ijo dalan.

Filtrasi: umume digunakake kanggo layar lendhut ing industri minyak bumi, layar pickling ing industri electroplating serat kimia lan filtrasi gas cair lan pemurnian.

Fiksasi: bisa digunakake kanggo penguatan lan dhukungan kerangka ing industri konstruksi, dalan gedhe lan jembatan.

Apa sampeyan duwe pangerten babagan papat fungsi layar logam? Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan layar logam, waca situs web kita

Kita kabeh ngerti manawa layar duwe macem-macem aplikasi, lan bisa uga duwe peran penting ing perawatan limbah. Dadi, apa peran sing bisa ditindakake layar ing proses pangolahan limbah? Sabanjure, Xiaobian bakal ngenalake

Peran layar ing perawatan limbah.

Layar minangka unit perawatan pabrik pangolahan limbah, sing biasane ana ing ngarep saben struktur perawatan pabrik pangobatan (sump pump pump, ruang grit, tank sedimentasi lan pungkasan inlet banyu). Fungsi utamane yaiku Mbusak bahan-bahan kasar ing banyu, nglindhungi peralatan mekanik pabrik perawatan (utamane pompa) lan nyegah penyumbatan pipa adhem.


Wektu kiriman: Aug-24-2021

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki