Fosfor Bronze Wire Mesh

Fosfor Bronze Wire Mesh

Katrangan singkat:

Perunggu fosfor digawe saka tembaga kanthi kadar fosfor 0,03 ~ 0,35%, Kandhungan timah 5 ~ 8% Unsur tilas liyane kayata zat besi, Fe, seng, Zn, lan liya-liyane kasusun saka resistensi duktilitas lan lemes. Bisa digunakake ing bahan listrik lan mekanik, lan keandalan luwih dhuwur tinimbang produk paduan tembaga biasa. Bolong kawat tenunan perunggu luwih unggul tinimbang bolong kawat kuningan sing tahan karo korosi atmosfer, sing dadi sebab utama kenapa panggunaan bolong tembaga saka macem-macem aplikasi laut lan militer menyang layar serangga komersial lan perumahan. Kanggo pangguna industri kain kawat, bolong kawat tembaga luwih angel lan ora gampang dibandhingake karo bolong kawat anyaman tembaga sing padha, lan asile, umume digunakake ing aplikasi pamisahan lan filtrasi.


Detail Produk

Tag Produk

Analisis karakteristik materi

AISI

DIN

Bobot

Multiplikator

Maks .emp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pelarut

Banyu

Gangsa 94/6

2.1020

1.125

250

-

O

-

+

O

ORA—— ora tahan * —— tahan

+ —— resistensi moderat ○ —— resistensi winates

SPESIFIKASI

Bolong No.

Kawat Diam./MM

APERTUR / MM

Area Terbuka
%

Bobot
kg / sqm

2x2

1.5

11.2

77.77

2.250

3x3

1.5

6.97

67.72

3,375

4x4

1,25

5.1

64,50

3.125

5x5

1

4.08

64,50

2,500

6x6

0,8

3.43

65,75

1.920

8x8

0,7

2.48

60,82

1,960

10x10

0,6

1,94

58.34

1,800

12x12

0,4

1,72

65,82

0,960

12x12

0,6

1,52

51,41

2.160

14x14

0,3

1,51

69,60

0,630

16x16

0,25

1.34

71.03

0,500

18x18

0,3

1.11

61.97

0,810

20x20

0,3

0,97

58.34

0,900

25x25

0,3

0,72

49,83

1.125

30x30

0,23

0,62

53.20

0,794

40x40

0,2

0,44

47,27

0,800

50x50

0,2

0,31

36,95

1.000

60x60

0,15

0,27

41.33

0,675

80x80

0,12

0,2

39,06

0,576

100x100

0,1

0,154

36.76

0,500

120x120

0,081

0,131

38.18

0,394

150x150

0,061

0,108

40,84

0,279

160x160

0,061

0,098

37,99

0,298

180x180

0,051

0,09

40,74

0,234

200x200

0,051

0,076

35,81

0,260

Jinis nenun: nenun polos, tenunan twill

Jembar kain bolong kawat tembaga: 0,5-2 m (bisa disesuaikan).

Dawane kain bolong kawat tembaga: 10-50 m (bisa disesuaikan).

Bentuk bolongan: alun-alun, persegi panjang.

Werna: abang coklat

Fitur: Bendable, awet, lan ductile. Gangsa bisa digunakake kanthi unik ing lingkungan segara amarga banyu asin ora gampang ngrusak.

Phosphor Bronze Wire Mesh (3)
Phosphor Bronze Wire Mesh (1)
Phosphor Bronze Wire Mesh (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki