Produk

Produk

  • Brass Wire Mesh Cloth

    Kain Kuningan Mesh Kuningan

    Kuningan minangka campuran tembaga lan seng kanthi kemampuan kerja, korosi lan resistensi nyandhang nanging konduktivitas listrik sing kurang apik. Seng ing tembaga nyedhiyakake resistensi abrasi lan nambah kekuatan tarik sing luwih dhuwur. Kajaba iku, uga nyedhiyakake kekerasan sing luwih dhuwur yen dibandhingake karo tembaga. Kuningan minangka paduan adhedhasar tembaga sing paling larang lan uga bahan umum kanggo bolong tenunan. Jenis tembaga sing paling umum digunakake kanggo tenunan kawat tenun kalebu kuningan 65/35, 80/20 lan 94/6.

  • Copper Wire Mesh Cloth (Shielded Wire Mesh)

    Kain Wire Mesh Tembaga (Wire Mesh Shielded)

    Tembaga minangka logam alus, alus lan mulur kanthi konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur banget. Yen wis suwe saya suwe udhara, reaksi oksidasi alon bakal digawe dadi lapisan oksida tembaga lan luwih bisa nambah resistansi korosi tembaga. Amarga regane regane larang, tembaga dudu bahan umum kanggo anyaman kabel bolong.

  • Phosphor Bronze Wire Mesh

    Fosfor Bronze Wire Mesh

    Perunggu fosfor digawe saka tembaga kanthi kadar fosfor 0,03 ~ 0,35%, Kandhungan timah 5 ~ 8% Unsur tilas liyane kayata zat besi, Fe, seng, Zn, lan liya-liyane kasusun saka resistensi duktilitas lan lemes. Bisa digunakake ing bahan listrik lan mekanik, lan keandalan luwih dhuwur tinimbang produk paduan tembaga biasa. Bolong kawat tenunan perunggu luwih unggul tinimbang bolong kawat kuningan sing tahan karo korosi atmosfer, sing dadi sebab utama kenapa panggunaan bolong tembaga saka macem-macem aplikasi laut lan militer menyang layar serangga komersial lan perumahan. Kanggo pangguna industri kain kawat, bolong kawat tembaga luwih angel lan ora gampang dibandhingake karo bolong kawat anyaman tembaga sing padha, lan asile, umume digunakake ing aplikasi pamisahan lan filtrasi.

  • Stainless Steel Dutch Weave Wire Mesh

    Wire Mesh Weave Dutch Steel

    Tali kawat nenun belanda Stainless Steel, uga dikenal minangka kain saringan logam industri, umume diproduksi nganggo kabel sing cedhak kanggo nawakake kekuatan mekanik kanggo filtrasi industri. Kita nyedhiyakake macem-macem kain filter logam industri ing belanda, tenun twill lan tenun belanda. Kanthi rating rating saringan saka 5 μm nganti 400 μm, klambi filter anyaman digawe kanthi kombinasi bahan, diameter kawat lan ukuran bukaan kanggo adaptasi karo panjaluk filtrasi sing beda. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi filtrasi, kayata elemen filter, filter leleh & polimer lan filter extruder.

  • Stainless Steel Fine Wire Mesh

    Steel Wire Fine Wire

    Bolong: Saka 90 bolong nganti 635 bolong
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

    Aplikasi:
    1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.
    2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.
    3. digunakake kanggo nyaring lan nyaring lan nglindhungi ruang lingkup industri dekorasi, pertambangan, minyak bumi lan kimia, panganan, obat-obatan, manufaktur mesin, dekorasi bangunan, elektronik, aerospace lan industri liyane

  • Stainless Steel Coarse Wire Mesh

    Wire Mesh Kasar Baja Karat

    Bolong: Saka 1 bolong nganti 80mesh
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

    Lamaran:
    1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.
    2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.

  • Filter Wire Mesh Discs/Packs

    Filter / Paket Wire Mesh Nyaring

    Kawat saringan mdisk esh (kadang diarani layar kemasan utawa disk filter) digawe saka sheet kawat logam sing ditenun utawa disinter. Cakram bolong kawat kualitas kasedhiya ing macem-macem bahan logam lan kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, gaya, lan kekandelan kanggo aplikasi apa wae. Produk kami kuat, awet, fungsional, lan serbaguna.

  • Cylindrical Filter Screen

    Layar Filter Silinder

    Layar saringan silinder digawe saka layar silinder tunggal utawa multilayer ing pinggiran gandheng utawa pinggiran paduan aluminium. Tahane lan kuwat supaya layar luwih efektif kanggo ekstrusi polimer kaya poliester, poliamida, polimer, plastik sing ditiup, Pernis, cat.

    Layar saringan silindris uga bisa digunakake minangka saringan kanggo misahake pasir utawa partikel alus liyane saka banyu ing industri utawa irigasi.

  • Monel woven wire mesh

    Monel anyaman kabel bolong

    Bolong kawat anyaman monel minangka bahan paduan adhedhasar nikel kanthi ketahanan korosi sing apik ing banyu laut, pelarut kimia, klorida amonia sulfur, hidrogen klorida, lan macem-macem media asam.

    Mesh kawat anyaman Monel 400 minangka jinis bolong padatan tahan korosi kanthi dosis gedhe, aplikasi jembar lan kinerja komprehensif sing apik. Iki nduweni ketahanan karat sing apik ing media asam hidrofluorat lan gas fluor, lan uga tahan korosi sing apik kanggo pewarna konsentrasi panas. Sanalika, tahan karat saka solusi netral, banyu, banyu segara, udara, senyawa organik, lsp. Fitur penting saka bolong paduan yaiku umume ora ngasilake retakan korosi stres lan kinerja pemotongan sing apik.

  • Stainless Steel Window Screen:

    Layar Jendela Baja Tahan Karat:

    1. Layar serangga baja tanpa kabel ditenun saka kawat stainless steel, sing ora mung bisa nambah visibilitas kanthi diameter kawat sing apik, nanging uga ndadekake produk iki luwih kuwat tinimbang layar serangga standar. Layar jendhela stainless steel minangka layar serangga visibilitas sing luwih apik sing dirancang kanggo nggedhekake tampilan njaba, saengga luwih landhep lan apik banget. Ngidini aliran udara sing unggul lan memenuhi standar perlindungan serangga sing dhuwur. Cocog kanggo pabrikan ing aplikasi skrining konvensional kayata windows, lawang lan teras lan aman digunakake kanthi kayu sing dianggep tekanan.

    Bahan: Kawat stainless steel. 304, 316, 316L.

    Ukuran: 14 × 14 bolong, 16 × 16 bolong, 18 x14 bolong, 18 x18 bolong, 20 x20 bolong.

    Kinerja:

    Ora bakal teyeng utawa korosi, sanajan ing iklim pesisir utawa nalika udan deres utawa kahanan lembab.

    Nawakake visibilitas njaba sing apik amarga konstruksi kawat baja sing apik sing njaga serangga metu nalika menehi tampilan sampurna ing lingkungan ruangan.

    Bisa digunakake kanthi kayu sing diombe kanthi tekanan.

    Kokoh lan awet terus.

    nawakake aliran udara sing apik banget, saengga angin sepoi liwat ing omah sampeyan.

  • Epoxy Coated Filter Wire mesh

    Epoxy Coated Filter Wire bolong

    Epoxy dilapisi kabel wire mesh utamane kalebu kabel baja biasa sing ditenun lan dilapisi bubuk resin epoksi kanthi proses penyemprotan elektrostatik kanggo nggawe bahan iki tahan korosi lan asam. Mesh kawat dilapisi epoksi biasane digunakake minangka lapisan dhukungan kanggo nyaring sing ngganti bolong kawat galvanis lan cocog amarga stabilitas struktur uga kemampuan, minangka bagean utama filter. Biasane warna lapisan epoksi ireng, nanging kita uga bisa menehi warna miturut sarat sampeyan, kayata abu-abu, putih, biru, dll. Mesh epoxy dilapisi bolong sing kasedhiya ing gulung utawa Cut menyang loreng. Kita mesthi komitmen kanggo nawakake epoxy dilapisi bolong kanthi ekonomi, ramah lingkungan lan awet kanggo sampeyan.

  • Stainless Steel Welded Wire Mesh

    Steel Welded Wire Mesh

    Bahan: 304, 304L, 316, 316L
    Lebar gulung: 36 ", 40", 48 ", 60".
    Properti: Tahan asam, resistensi alkali, anti sirah lan awet
    Gunakake: Nyaring lan nyaring ing kahanan asam lan alkali. Jaring slurry ing minyak bumi, nyaring lan bolong skrining ing industri serat kimia lan kimia, industri plating listrik bolong cuci asam.
    Iki nganggo bahan stainless steel saka 316, 316L, 304, 302 lsp. Kanggo ngasilake bolong spesifikasi khusus las ing ukuran standar: jembaré bisa tekan 2.1m, lan diameter kawat maksimal, 5,0 mm. Produk kasebut cocog kanggo jaring pagar sing paling apik, rak supermarket, dekorasi njero ruangan lan ruangan, kranjang panganan, tani kewan wulu sing apik. Nduwe pengaruh intensitas tinggi, ora ana karat, anti korosi, resistansi asam / alkali lan resistensi sirah, lsp.

  • Crimped Wire mesh

    Cresh Wire bolong

    Cbolong kawat rimped digawe saka diameter kawat wiwit 1,5mm nganti 6 mm. Ing proses pra-crimping, kawat kawitan kawangun (crimped) ing mesin presisi nggunakake rotary dies sing persis nemtokake jarak kabel. Iki njamin manawa kabel dikunci kanthi kuat ing prapatan. Kabel pra-crimped banjur dipasang ing mesin perakitan layar sing dirancang khusus (alat tenun). Jinis crimping nemtokake jinis nenun. ISO 4783/3 nggambarake jinis tenunan standar.

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki