Kontrol Kualitas

Kita yakin manawa "Kain kabel sing apik bisa ngomong lan Saben bolong kudu regane". Kita mikir manawa analisis komposisi bahan kimia, sifat fisik lan kontrol toleransi penting banget lan bisa mbantu kain kabel kanggo nuduhake kinerja sing paling apik ing panggunaan pelanggan lan uga ing kahanan operasi sing angel.

1. bahan-bahan-inspeksi-1

DASHANG duwe proses paneliti bahan baku babagan komposisi kimia lan sifat fisik.
Kanthi spektrometer iki (Spectro saka Jerman) kita sinaoni komposisi kimia bahan baku (isi elemen Cr lan Ni) yen cocog karo standar internasional.

raw-material-inspection-1

2. inspeksi-kabel-diameter-inspeksi-1

Sawise inspeksi utama, bahan baku sing bakal teka bakal dikirim menyang bengkel kanggo nggambar kawat. Proses nggambar bakal mandheg nganti diameter kawat digambar dadi ukuran sing dienggo kanggo nenun.

steel-wire-diameter-inspection-1

3. tes karbon-belerang

Nalika nampa bahan baku, kita bakal nyoba isi karbon lan belerang saka kabel stainless steel kanggo nggawe manawa isi karbon lan belerang kasebut memenuhi standar kualitas lan persyaratane.

carbon-sulfur-testing

4. tes baja-anyaman-bolong-bolong-test

Yen inspeksi kasebut ing ndhuwur wis rampung, kita bakal njupuk conto liyane kanggo tes tarik. Sampel bakal dilebokake ing antarane bagean narik lan bagean clamping saka tester kanggo tes tarik kanggo mriksa yen kekuatan tarik produk wis memenuhi syarat.

stainless-steel-woven-mesh-tensile-test

5. inspeksi-pambukaan-baja-kawat-baja-1

Nduwe unit paling cilik 0,002mm. Liwat pangukuran sing akurat, keuangan riset lan pangembangan bisa didhukung, nalika proses produksi bisa dikontrol lan diatur kanthi tepat wektu, filtrasi bolong sing janjeni cocog karo kebutuhan pangguna. Kajaba iku, ilang panggunaan bisa dikurangi, mula nyuda biaya produksi.

stainless-steel-wire-cloth-opening-inspection-1

6.cnc-tenun-mesin-set-inspeksi

Sadurunge nenun, teknisi bakal mriksa manawa mesin tenun CNC wis disetel lan dioperasikake kanthi bener.
Sajrone operasi nyoba, personel QC kita bakal mriksa manawa rata-rata produk kasebut memenuhi syarat sing cocog.

cnc-weaving-machine-set-inspection

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki