Layar Geter Rotary

Layar getar Rotary minangka mesin skrining nggoleki kinerja tinggi sing biasane digunakake kanggo ngetrapake, ngilangi kotoran lan pamisahan cairan padhet kanggo nambah kualitas produk. Layaré ayak kanthi ukuran aperture sing dikontrol kanthi ketat penting kanggo nggayuh asil skrining sing andal lan efisien. Digawe saka kain kawat anyaman stainless steel, layar ayak kita duwe bolong 3-508 bolong kanggo nyukupi kebutuhan kanggo ayak bubuk.

Layar Geter Rotary


Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki