Layar Shaker Shaker

Layar shaker shaker minangka jinis layar bolong sing dipasang ing shale shakes kanggo nyaring lan misahake stek pengeboran saka cairan pengeboran. Sing penting, kain kawat minangka bagean sing paling penting ing layar shale shake amarga sejatine sing misahake cairan saka padatan lan nemtokake efisiensi skrining layar shaker shaker. Kita nawakake macem-macem kain kawat stainless steel kalebu bolong alus lan bolong kasar kanggo nyukupi kebutuhan spesifik kanggo ayak & skrining.

Layar Shaker Shaker


Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki