Bolong kawat bahan khusus

Bolong kawat bahan khusus

  • Brass Wire Mesh Cloth

    Kain Kuningan Mesh Kuningan

    Kuningan minangka campuran tembaga lan seng kanthi kemampuan kerja, korosi lan resistensi nyandhang nanging konduktivitas listrik sing kurang apik. Seng ing tembaga nyedhiyakake resistensi abrasi lan nambah kekuatan tarik sing luwih dhuwur. Kajaba iku, uga nyedhiyakake kekerasan sing luwih dhuwur yen dibandhingake karo tembaga. Kuningan minangka paduan adhedhasar tembaga sing paling larang lan uga bahan umum kanggo bolong tenunan. Jenis tembaga sing paling umum digunakake kanggo tenunan kawat tenun kalebu kuningan 65/35, 80/20 lan 94/6.

  • Copper Wire Mesh Cloth (Shielded Wire Mesh)

    Kain Wire Mesh Tembaga (Wire Mesh Shielded)

    Tembaga minangka logam alus, alus lan mulur kanthi konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur banget. Yen wis suwe saya suwe udhara, reaksi oksidasi alon bakal digawe dadi lapisan oksida tembaga lan luwih bisa nambah resistansi korosi tembaga. Amarga regane regane larang, tembaga dudu bahan umum kanggo anyaman kabel bolong.

  • Phosphor Bronze Wire Mesh

    Fosfor Bronze Wire Mesh

    Perunggu fosfor digawe saka tembaga kanthi kadar fosfor 0,03 ~ 0,35%, Kandhungan timah 5 ~ 8% Unsur tilas liyane kayata zat besi, Fe, seng, Zn, lan liya-liyane kasusun saka resistensi duktilitas lan lemes. Bisa digunakake ing bahan listrik lan mekanik, lan keandalan luwih dhuwur tinimbang produk paduan tembaga biasa. Bolong kawat tenunan perunggu luwih unggul tinimbang bolong kawat kuningan sing tahan karo korosi atmosfer, sing dadi sebab utama kenapa panggunaan bolong tembaga saka macem-macem aplikasi laut lan militer menyang layar serangga komersial lan perumahan. Kanggo pangguna industri kain kawat, bolong kawat tembaga luwih angel lan ora gampang dibandhingake karo bolong kawat anyaman tembaga sing padha, lan asile, umume digunakake ing aplikasi pamisahan lan filtrasi.

  • Monel woven wire mesh

    Monel anyaman kabel bolong

    Bolong kawat anyaman monel minangka bahan paduan adhedhasar nikel kanthi ketahanan korosi sing apik ing banyu laut, pelarut kimia, klorida amonia sulfur, hidrogen klorida, lan macem-macem media asam.

    Mesh kawat anyaman Monel 400 minangka jinis bolong padatan tahan korosi kanthi dosis gedhe, aplikasi jembar lan kinerja komprehensif sing apik. Iki nduweni ketahanan karat sing apik ing media asam hidrofluorat lan gas fluor, lan uga tahan korosi sing apik kanggo pewarna konsentrasi panas. Sanalika, tahan karat saka solusi netral, banyu, banyu segara, udara, senyawa organik, lsp. Fitur penting saka bolong paduan yaiku umume ora ngasilake retakan korosi stres lan kinerja pemotongan sing apik.

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki