Wire Mesh Kasar Baja Karat

Wire Mesh Kasar Baja Karat

Katrangan singkat:

Bolong: Saka 1 bolong nganti 80mesh
Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

Lamaran:
1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.
2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.


Detail Produk

Tag Produk

Analisis karakteristik materi

AISI

DIN

Bobot

Multiplikator

Maks .emp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pelarut

Banyu

Baja tahan karat 304

1,4301

1.005

300

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 304L

1,4306

1.005

350

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 316

1,4401

1.011

300

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 316L

1,4404

1.011

400

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 321

1.4541

1.005

400

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 314

1.4841

1.005

1150

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 430

1.4016

0,979

300

+ /

+

ORA

O

O /

Baja tahan karat 904L

1.4539

1.031

300

+

+

+

+

+

ORA—— ora tahan * —— tahan

+ —— resistensi moderat ○ —— resistensi winates / —— bebaya korosi interkristalin

 

Analisis komposisi kimia

Bahan Baja

C

Mbak

P

S

Si

Cr

Ni

Mo

304

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-10,5

-

304L

≤0,03

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-12,0

-

314

0,25

≤2,00

≤0,045

≤0,030

1.5-3.0

23.0-26.0

19.0-22.0

-

316

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

16,0-18,0

10.0-14,0

2.0-3.0

316L

≤0,03

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

16,0-18,0

10.0-14,0

2.0-3.0

321

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

17,0-19,0

9.0-12,0

-

Ti 5 X Cmin

 

Standar Tenun Internasional Industri

* Spesifikasi Standar ASTM E2016 kanggo Kain Kawat Tenun Industri

* Spesifikasi Standar ASTM E2814 kanggo Kain Filter Kawat Tenunan Industri

* Kain Kawat Tenun Industri ISO 9044 - Syarat lan Tes Teknis

* Layar kawat industri ISO 4783-1 lan kain kawat anyaman - Pandhuan kanggo pilihan ukuran lan kabel aperture

kombinasi diameteripun

* Saringan uji ISO 3310 - Syarat lan Tes Teknis

Tenunan Plain:

image1

Tenunan Plain-Tenunan sing paling umum digunakake

Saben kawat gulung nglewati kanthi beda ing lan ing sangisore kabel warp lan kosok balene.

Diameter Warp lan weft biasane padha.

image2

Tenunan Twill

Kuwat saka tenunan biasa. Saben kabel gumpalan bisa uga nyebrang loro, banjur ing sangisore rong kabel kabel. Tenunan twill biasane digunakake kanggo ngetrapake diameter kawat sing luwih abot tinimbang standar sing ana gandhengane karo bolong tartamtu lan luwih deformasi kanggo tekanan mekanik.

Bolong Kasar

Bolong: Saka 1 bolong nganti 80mesh

Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

Aplikasi:

1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.

2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.

 

Spesifikasi:

Materi

Bolong N °

Diameter Kawat

Aperture

Open rate%

Bobot kg / m2

inci

mm

inci

mm

aisi304

1

0,08 "

2.03

0,92 ''

23.37

84.6

2.06

aisi304

2

0,063 ''

1.6

0.437 ''

11.1

76.4

2,56

aisi304

3

0,054 ''

1.37

0.279 ''

7.09

70.1

2,82

aisi304

4

0,063 ''

1.6

0.187 ''

4,75

56

5.12

aisi304

4

0,047 ''

1.19

0.203 ''

5.16

65.9

2,83

aisi304

5

0,041 ''

1.04

0,159 ''

4.04

63.2

2,70

aisi304

6

0,035 "

0,89

0.132 ''

3.35

62.7

2.38

aisi304

8

0,028 ''

0,71

0,097 ''

2.46

60.2

2.02

aisi304

10

0,025 ''

0,64

0,075 "

1.91

56.3

2.05

aisi304

10

0,02 "

0,51

0,08 "

2.03

64

1.30

aisi304

12

0,023 ''

0,584

0,06 "

1,52

51.8

2.05

aisi304

12

0,02 "

0,508

0,063 ''

1.6

57.2

1,55

aisi304

14

0,023 ''

0,584

0,048 ''

1.22

45.2

2.39

aisi304

14

0,02 "

0,508

0,051 ''

1.3

51

1.81

aisi304

16

0,018 ''

0,457

0,0445 ''

1.13

50.7

1,67

aisi304

18

0,017 ''

0,432

0,0386 ''

0,98

48.3

1,68

aisi304

20

0,02 "

0,508

0,03 "

0,76

36

2,58

aisi304

20

0,016 ''

0,406

0,034 ''

0,86

46.2

1,65

aisi304

24

0,014 ''

0,356

0,0277 ''

0,7

44.2

1,52

aisi304

30

0,013 ''

0,33

0,0203 ''

0,52

37.1

1.63

aisi304

30

0,012 ''

0,305

0,0213 "

0,54

40.8

1.40

aisi304

30

0,009 "

0,229

0,0243 ''

0,62

53.1

0,79

aisi304

35

0,011 ''

0,279

0,0176 ''

0,45

37.9

1,36

aisi304

40

0,01 "

0,254

0,015 ''

0,38

36

1.29

aisi304

50

0,009 "

0,229

0,011 ''

0,28

30.3

1.31

aisi304

50

0,008 "

0,203

0,012 ''

0,31

36

1.03

aisi304

60

0,0075 "

0,191

0,0092 ''

0,23

30.5

1.09

aisi304

60

0,007 "

0,178

0,0097 ''

0,25

33.9

0,95

aisi304

70

0,0065 "

0,165

0,0078 ''

0,2

29.8

0,95

aisi304

80

0,0065 "

0,165

0,006 "

0,15

23

1.09

aisi304

80

0,0055 ''

0,14

0,007 "

0,18

31.4

0,78

image14
image13
image11

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki