Wire Mesh Weave Dutch Steel

Wire Mesh Weave Dutch Steel

Katrangan singkat:

Tali kawat nenun belanda Stainless Steel, uga dikenal minangka kain saringan logam industri, umume diproduksi nganggo kabel sing cedhak kanggo nawakake kekuatan mekanik kanggo filtrasi industri. Kita nyedhiyakake macem-macem kain filter logam industri ing belanda, tenun twill lan tenun belanda. Kanthi rating rating saringan saka 5 μm nganti 400 μm, klambi filter anyaman digawe kanthi kombinasi bahan, diameter kawat lan ukuran bukaan kanggo adaptasi karo panjaluk filtrasi sing beda. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi filtrasi, kayata elemen filter, filter leleh & polimer lan filter extruder.


Detail Produk

Tag Produk

Tali kawat nenun belanda Stainless Steel, uga dikenal minangka kain saringan logam industri, umume diproduksi nganggo kabel sing cedhak kanggo nawakake kekuatan mekanik kanggo filtrasi industri. Kita nyedhiyakake macem-macem kain filter logam industri ing belanda, tenun twill lan tenun belanda. Kanthi rating rating saringan saka 5 μm nganti 400 μm, klambi filter anyaman digawe kanthi kombinasi bahan, diameter kawat lan ukuran bukaan kanggo adaptasi karo panjaluk filtrasi sing beda. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi filtrasi, kayata elemen filter, filter leleh & polimer lan filter extruder.

Tipe nenun: Tenun Walanda polos / Tenun dill dill
Karakteristik utama bolong kawat tenun dutch yaiku diameteripun kawat warp lan pakan lan kerapatan bolong nduweni kontras banget. Dadi kekandelan bolong lan presisi filtrasi lan umur layanan saya apik. Precision nyaring bolong kothak ora bisa digayuh.

image1
image2

Spesifikasi

Materi

Mesh

Diameteripun kabel Warp Diameter kabel sepi.

Jinis anyaman

Filtrasi normal

inci

ingch mm ingch mm

mikron

aisi304

12x64

0,023

0,58

0,0165

0,42

Landa polos

300

aisi304

14x88

0,019

0,48

0,012

0,3

Landa polos

200

aisi304

24x110

0,014

0,355

0,01

0,25

Landa polos

150

aisi304

30X150

0,009

0,23

0,007

0,18

Landa polos

80

aisi304

40X200

0,007

0,18

0,0055

0,14

Landa polos

60

aisi304

50X250

0,0055

0,14

0,0045

0,11

Landa polos

40

aisi304

80X700

0,004

0,1

0,003

0,076

Walanda

25

aisi316

165X800

0,0028

0,071

0,002

0,05

Walanda

16

aisi316

165X1400

0,0028

0,071

0,0016

0,04

Walanda

10

aisi316

200X1400

0,0028

0,071

0,0016

0,04

Walanda

5

aisi316

325X2300

0,0014

0,035

0,001

0,025

Walanda

2

Kinerja: resistensi asam, resistensi alkali, resistensi suhu dhuwur, resistensi tarik lan abrasi sing kuat, kinerja filtrasi sing stabil, kehalusan, presisi tinggi, lan kinerja filtrasi khusus.

Dianggo:Produk kasebut umume digunakake kanggo gas, filtrasi cair lan pamisahan media liyane; digunakake ing saringan tekanan presisi, filtrasi bahan bakar, saringan vakum, minangka bahan baku unsur filter, aerospace, penyulingan minyak, obat, gula, minyak bumi, kimia, serat kimia, karet,tmanufaktur ire, metalurgi, panganan, riset higienis lan industri liyane.

image3
image6
image4
image7
image5
image8

Analisis karakteristik materi

AISI

DIN

Bobot

Multiplikator

Maks .emp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pelarut

Banyu

Baja tahan karat 304

1,4301

1.005

300

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 304L

1,4306

1.005

350

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 316

1,4401

1.011

300

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 316L

1,4404

1.011

400

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 321

1.4541

1.005

400

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 314

1.4841

1.005

1150

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 430

1.4016

0,979

300

+ /

+

ORA

O

O /

Baja tahan karat 904L

1.4539

1.031

300

+

+

+

+

+

ORA—— ora tahan * —— tahan

+ —— resistensi moderat ○ —— resistensi winates / —— bebaya korosi interkristalin

Analisis komposisi kimia

Bahan Baja

C

Mbak

P

S

Si

Cr

Ni

Mo

 

304

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

18,0-20,0

8,0-10,5

-

 

304L

≤0,03

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

18,0-20,0

8,0-12,0

-

 

314

≤0,25

≤2,00

≤0,045

≤0,030

1.5-3.0

23.0-26.0

19.0-22.0

-

 

316

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

16, 0-18, 0

10, 0-14,0

2.0-3.0

 

316L

≤0,03

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

16, 0-18, 0

10, 0-14,0

2.0-3.0

 

321

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

17, 0-19, 0

9, 0-12,0

-

Ti 5 X Cmin

 Standar Tenun Internasional Industri
* Spesifikasi Standar ASTM E2016 kanggo Kain Kawat Tenun Industri
* Spesifikasi Standar ASTM E2814 kanggo Kain Filter Kawat Tenunan Industri
* Kain Kawat Tenun Industri 9044 Syarat lan Tes Teknis
* Layar kawat industri ISO 4783-1 lan kain kawat anyaman Pandhuan kanggo pilihan ukuran aperture lan kabel kombinasi diameteripun
* Saringan uji ISO 3310 Syarat lan Tes Teknis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki