Steel Wire Fine Wire

Steel Wire Fine Wire

Katrangan singkat:

Bolong: Saka 90 bolong nganti 635 bolong
Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

Aplikasi:
1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.
2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.
3. digunakake kanggo nyaring lan nyaring lan nglindhungi ruang lingkup industri dekorasi, pertambangan, minyak bumi lan kimia, panganan, obat-obatan, manufaktur mesin, dekorasi bangunan, elektronik, aerospace lan industri liyane


Detail Produk

Tag Produk

Analisis karakteristik materi

AISI

DIN

Bobot

Multiplikator

Maks .emp

Asam

Alkalis

Klorida

Organik

Pelarut

Banyu

Baja tahan karat 304

1,4301

1.005

300

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 304L

1,4306

1.005

350

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 316

1,4401

1.011

300

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 316L

1,4404

1.011

400

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 321

1.4541

1.005

400

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 314

1.4841

1.005

1150

+ /

+

ORA

+

+ /

Baja tahan karat 430

1.4016

0,979

300

+ /

+

ORA

O

O /

Baja tahan karat 904L

1.4539

1.031

300

+

+

+

+

+

ORA—— ora tahan * —— tahan

+ —— resistensi moderat ○ —— resistensi winates / —— bebaya korosi interkristalin

 

Analisis komposisi kimia

Bahan Baja

C

Mbak

P

S

Si

Cr

Ni

Mo

304

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-10,5

-

304L

≤0,03

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

18,0-20,0

8.0-12,0

-

314

0,25

≤2,00

≤0,045

≤0,030

1.5-3.0

23.0-26.0

19.0-22.0

-

316

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

16,0-18,0

10.0-14,0

2.0-3.0

316L

≤0,03

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

16,0-18,0

10.0-14,0

2.0-3.0

321

≤0,08

≤2,00

≤0,045

≤0,030

≤1,00

17,0-19,0

9.0-12,0

-

Ti 5 X Cmin

 

Standar Tenun Internasional Industri

* Spesifikasi Standar ASTM E2016 kanggo Kain Kawat Tenun Industri

* Spesifikasi Standar ASTM E2814 kanggo Kain Filter Kawat Tenunan Industri

* Kain Kawat Tenun Industri ISO 9044 - Syarat lan Tes Teknis

* Layar kawat industri ISO 4783-1 lan kain kawat anyaman - Pandhuan kanggo pilihan ukuran lan kabel aperture

kombinasi diameteripun

* Saringan uji ISO 3310 - Syarat lan Tes Teknis

image1

Jinis Tenun:

Tenunan Plain-Tenunan sing paling umum digunakake

Saben kawat gulung nglewati kanthi beda ing lan ing sangisore kabel warp lan kosok balene.

Warp and Diameter kawat pakan biasane padha.

image1

Tenunan Twill

Strongsaka tenunan biasa. Saben kabel gumpalan bisa uga nyebrang loro, banjur ing sangisore rong kabel kabel. Tenunan twill biasane digunakake kanggo adipasang dhiameter kawat sing luwih abot tinimbang standar sing ana gandhengane karo bolong tartamtu lan luwih deformasi kanggo tekanan mekanik.

image20
image17
image20
image24
image21
image18

Bolong: Saka 90 bolong nganti 635 bolong

Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

Aplikasi:

1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.

2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.

3. digunakake kanggo nyaring lan nyaring lan nglindhungi ruang lingkup industri dekorasi, pertambangan, minyak bumi lan kimia, panganan, obat-obatan, manufaktur mesin, dekorasi bangunan, elektronik, aerospace lan industri liyane

Kinerja: kanthi resistensi banget tumrap asam, alkali, panas lan korosi, ketegangan sing kuat lan resistensi abrasi sing apik, nemokake akeh pangolahan minyak, bahan kimia, panganan, obat-obatan, uga ngurutake lan nyaring solid, cairan lan gas ing tambang, metalurgi, ruang udara, gawe mesin, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki