Steel Welded Wire Mesh

Steel Welded Wire Mesh

Katrangan singkat:

Bahan: 304, 304L, 316, 316L
Lebar gulung: 36 ", 40", 48 ", 60".
Properti: Tahan asam, resistensi alkali, anti sirah lan awet
Gunakake: Nyaring lan nyaring ing kahanan asam lan alkali. Jaring slurry ing minyak bumi, nyaring lan bolong skrining ing industri serat kimia lan kimia, industri plating listrik bolong cuci asam.
Iki nganggo bahan stainless steel saka 316, 316L, 304, 302 lsp. Kanggo ngasilake bolong spesifikasi khusus las ing ukuran standar: jembaré bisa tekan 2.1m, lan diameter kawat maksimal, 5,0 mm. Produk kasebut cocog kanggo jaring pagar sing paling apik, rak supermarket, dekorasi njero ruangan lan ruangan, kranjang panganan, tani kewan wulu sing apik. Nduwe pengaruh intensitas tinggi, ora ana karat, anti korosi, resistansi asam / alkali lan resistensi sirah, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Kita uga nyuplai perusahaan dagang sumber lan konsolidasi penerbangan. Saiki kita duwe fasilitas pabrik lan bisnis sumber. Kita bisa nyedhiyakake sampeyan meh kabeh jinis produk sing cocog karo larutan solusi kanggo grosir China China Steel Steel Welded Wire Mesh BBQ Grill Grate, Kita nampani pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masarakat kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan entuk sukses bebarengan !
Grosir grosir Cina BBQ Grill Grate lan BBQ Mesh rega, Kita percaya kualitas lan kepuasan pelanggan sing diraih dening tim individu sing darmabakti banget. Tim perusahaan kanthi nggunakake teknologi canggih ngirim produk kualitas tanpa cacat sing paling dipuji lan dihargai karo para pelanggan ing saindenging jagad.

径 (mm

inci

直径 (mm

kg / 30

0,55

1/4'' x1 / 4 ''

200

17

0,63

1/4'' x1 / 4 ''

215

20

0,63

1/ 2 "x1 / 2"

215

10

0,70

3/8"x3 / 8"

220

18.2

0,70

3/4'' x3 / 4 ''

220

9.1

0,70

1/ 2 "x1 / 2"

220

13.8

0,80

3/8"x3 / 8"

230

23.8

0,80

3/4'' x3 / 4 ''

230

11.9

0,80

1/ 2 "x1 / 2"

230

17.8

0,80

1'' x1 ''

230

8.9

0,91

3/4'' x3 / 4 ''

260

15

0,91

1/ 2 "x1 / 2"

260

22.6

0,91

1'' x1 ''

260

11.3

1.00

3/4'' x3 / 4 ''

280

18.5

1.00

1/ 2 "x1 / 2"

280

27.8

1.00

1'' x1 ''

280

13.7

1.00

2'' x2 ''

280

7

1.20

3/4'' x3 / 4 ''

300

28

1.20

1/ 2 "x1 / 2"

300

43

1.20

2'' x2 ''

300

10.3

1.20

1'' x1 ''

300

20


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki