Layar Jendela Baja Tahan Karat:

Layar Jendela Baja Tahan Karat:

Katrangan singkat:

1. Layar serangga baja tanpa kabel ditenun saka kawat stainless steel, sing ora mung bisa nambah visibilitas kanthi diameter kawat sing apik, nanging uga ndadekake produk iki luwih kuwat tinimbang layar serangga standar. Layar jendhela stainless steel minangka layar serangga visibilitas sing luwih apik sing dirancang kanggo nggedhekake tampilan njaba, saengga luwih landhep lan apik banget. Ngidini aliran udara sing unggul lan memenuhi standar perlindungan serangga sing dhuwur. Cocog kanggo pabrikan ing aplikasi skrining konvensional kayata windows, lawang lan teras lan aman digunakake kanthi kayu sing dianggep tekanan.

Bahan: Kawat stainless steel. 304, 316, 316L.

Ukuran: 14 × 14 bolong, 16 × 16 bolong, 18 x14 bolong, 18 x18 bolong, 20 x20 bolong.

Kinerja:

Ora bakal teyeng utawa korosi, sanajan ing iklim pesisir utawa nalika udan deres utawa kahanan lembab.

Nawakake visibilitas njaba sing apik amarga konstruksi kawat baja sing apik sing njaga serangga metu nalika menehi tampilan sampurna ing lingkungan ruangan.

Bisa digunakake kanthi kayu sing diombe kanthi tekanan.

Kokoh lan awet terus.

nawakake aliran udara sing apik banget, saengga angin sepoi liwat ing omah sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

2. Layar wire mesh keamanan digawe saka kawat stainless steel. Lumahing dilindhungi kanthi nyemprotake elektrostatik. Nduweni kemampuan anti karat lan anti karusakan sing dhuwur, lan tahan banget tumrap gunting rambut lan karusakan. Layar seneng karo wesi atos, sing nduweni transparansi lan definisi dhuwur sing apik banget saka njero. Sanalika bisa nyegah mosquistoes menyang ruangan sapce.

Kinerja:

Tahan kejut super;

Anti nyolong, anti peluru, nyamuk lsp;

Lumahing Gamelan lan warna lengkap;

Gampang dipasang lan gampang diresiki;

Umur lawase suwene 15-50 taun.

Perlindhungan lingkungan, ora beracun, ora ana radiasi lan kaluwihan liyane.

sda (1)
sda (2)

Spesifikasi layar wire mesh keamanan:

Materi

Bolong

Dhiameter kawat

Mbukak

Area mbukak

Bobot

Jinis anyaman

inci

mm

inci

mm

%

kg / m²

aisi304, 316

11

0,031 "

0,8

0,059 "

1,51

43

3.52

PW

aisi304.316

12

0,028 "

0,7

0,056 "

1.42

45

2.94

PW

aisi304.316

14

0,022 "

0,55

0,050 "

1.26

49

2.12

PW

aisi304.316

14

0,0024 ''

0,6

0,048 ''

1.21

45

2,52

PW

aisi304.316

14

0,002 "

0,5

0,052 ''

1.31

52

1,75

TW


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi utama

    Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki