Bolong kawat stainless steel

Bolong kawat stainless steel

  • Stainless Steel Dutch Weave Wire Mesh

    Wire Mesh Weave Dutch Steel

    Tali kawat nenun belanda Stainless Steel, uga dikenal minangka kain saringan logam industri, umume diproduksi nganggo kabel sing cedhak kanggo nawakake kekuatan mekanik kanggo filtrasi industri. Kita nyedhiyakake macem-macem kain filter logam industri ing belanda, tenun twill lan tenun belanda. Kanthi rating rating saringan saka 5 μm nganti 400 μm, klambi filter anyaman digawe kanthi kombinasi bahan, diameter kawat lan ukuran bukaan kanggo adaptasi karo panjaluk filtrasi sing beda. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi filtrasi, kayata elemen filter, filter leleh & polimer lan filter extruder.

  • Stainless Steel Fine Wire Mesh

    Steel Wire Fine Wire

    Bolong: Saka 90 bolong nganti 635 bolong
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

    Aplikasi:
    1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.
    2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.
    3. digunakake kanggo nyaring lan nyaring lan nglindhungi ruang lingkup industri dekorasi, pertambangan, minyak bumi lan kimia, panganan, obat-obatan, manufaktur mesin, dekorasi bangunan, elektronik, aerospace lan industri liyane

  • Stainless Steel Coarse Wire Mesh

    Wire Mesh Kasar Baja Karat

    Bolong: Saka 1 bolong nganti 80mesh
    Tipe Tenun: Tenun Plain / Tenunan Twill

    Lamaran:
    1. Digunakake kanggo nyaring lan nyaring ing kahanan lingkungan asam lan alkali, minangka layar shaker shaker ing industri minyak bumi, minangka bolong filter ing industri serat kimia lan kimia, lan minangka bolong pickling ing industri elektroplating.
    2. Umume digunakake ing industri lan industri konstruksi kanggo nyaring pasir, cairan lan gas, lan uga bisa digunakake kanggo nglindhungi aksesoris mekanik kanthi aman.

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki