Nyaring Tes

Saringan uji yaiku saringan logam presisi sing ditrapake kanggo sampling laboratorium lan analisis ukuran partikel. Umume kalebu layar bolong kawat stainless steel sing dicekel ing bingkai logam bunder. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake tliti sing dikarepake nalika nyaring partikel sing ora dikarepake saka produk pungkasan. Saringan uji kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan spesifikasi kanggo memenuhi persyaratan skrining macem-macem industri. Iki digunakake ing industri sing kalebu klasifikasi bahan bubuk lan granular, kayata industri kimia, farmasi lan panganan

Nyaring Tes


Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel dashang diwenehake ing ngisor iki